INTRESSERAD AV NÅGOT??

Jag syr alla mina barns kläder men vill kunna sy mer utan att får barnens garderober att svämma över =) så ser du nått du gillar hör av dig till mig på
lelle1000@hotmail.com
Jag syr mer än gärna upp på beställning.
Kanske du ser nått du gillar men vill ha det i andra färger/tyger/stl, det fixar jag.
Du har kanske tom egna idéer om kläder/modeller; maila så ska vi se vad vi kan ordna, det går säkert att förverkliga.

kika gärna in i TYGBLOGGEN och se vad för tyger som finns hemma.
eller LiEmEl-butiken, där finns redan uppsydda plagg till salu.fredag 27 mars 2009

sista natten på sjukhuset

ja det ä vad som är sagt nu iaf...
OM inget händer.
det blev en ny ultraljudsundersökning imorse tidigt, ja åd när jag skrev det för ainlägget, det visar på att den håller på o läka, vänstra njuren alltså. men dom behövde operera in en ny slang och påse, njuren behlver fortfarande få vila annars kan det bli lika dant inom kort igen , alltså inom få dagar igen och då kan det gå riktigt illa med njuren så nu åker i hem med kisspåsen o allt!!
vi kommer få åka lite fram o tbx mellan hemmet o sjuhuset under några veckor nu, då våran vårdcentral vägrar lägga om cvk:n som hon har i jumsken....det ska ske var 5:e dag men behövs det innan så måste vi in tidigare helt enkelt.
pigg o glad börjar hon bli iaf man börjar kunna se den gammla vanliga emmy nu.

så nu ligger hon o sover o jag ska se på så ska det låta inom kort... o sen ä det sova o vänta in den sista starka antibiotikan i cvk:n sen åker vi hem.
dom ville ha kvar oss enbart pga att dom gjort et ingrepp o hon är då mer infektinskänslig så dom ville ge henne stark antibiotika i cvk:n alltså direkt in i blodet 2 ggr till innan hon gick hem. vi kommer få fortsätta med stark antibiotika även hemm emen då i flytand eform och det komme vi få hålla på med så länge kisspåsen o cvk:n är kvar o det är först sagt 14 dagar sen får vi se vad tiden säger... men jag är glad att vi har glada emmy här hos oss igen och att vi får åka hem.

tacktack för allt stöd från er medbloggare!!! vi får se när det dyker upp nåt nytt sytt =)
när bloggen återgår till det den ska vara en syblogg =)
lr jo jag måste fixa till nått som kan sitta runt midjan på emmy och sen en påse ihop med det att ha kisspåsen i, så jag kommer sätta mig vid symaskinen ganska så snart. tur att man kan sy =)

4 kommentarer:

Jes sa...

Va bra att njuren håller på att läka och att ni snart får åka hem, måste va bättre att åka fram och till baka lite och få va i hem miljö det mästa av tiden, jag håller mina tummar att hon ska få ett snabbt till frisknande. Måste va svårt att se sin lilla älskling i så dåligt skick som hon va förut

Madelene sa...

Kikar in, läste igenom lite snabbt! Hua! Hoppas att hon kryar på sig!

anna sa...

Skönt att det är på bättringsvägen!
Kram

Anonym sa...

Gud va skönt att hon är bättre. Har vairt inne och läst flera gånger om dan för att se hur de är med henne. Men jag tänkte på att vårdcentralen inte vill lägga om cvk:n... kan ni inte bli kopplade till LAH så att dom kommer hem och gör de? Jobbigt med alla resor fram och tillbaka för er. Tänker på er. Kram