INTRESSERAD AV NÅGOT??

Jag syr alla mina barns kläder men vill kunna sy mer utan att får barnens garderober att svämma över =) så ser du nått du gillar hör av dig till mig på
lelle1000@hotmail.com
Jag syr mer än gärna upp på beställning.
Kanske du ser nått du gillar men vill ha det i andra färger/tyger/stl, det fixar jag.
Du har kanske tom egna idéer om kläder/modeller; maila så ska vi se vad vi kan ordna, det går säkert att förverkliga.

kika gärna in i TYGBLOGGEN och se vad för tyger som finns hemma.
eller LiEmEl-butiken, där finns redan uppsydda plagg till salu.söndag 22 mars 2009

nej jag har inte slutat sy =)

jag har inte slutat sy jag har bara haft fullt upp =)
fredagen gick åt till att åka in till före detta sta, där vi bodde innan, alltså lkpg. för att inhandla vårkläderna till barnen. alltså vind och vattenmotståndga jackan och övedragsbyxor. samt vårskor, allt annat sys numera så det sitter perfekt på mina barn, istället för att vara för stort i midjan och för vida tröjor =) som dom flest plagg i handeln är på min smala barn.
vad utplockat det var med stl redan i butikerna då.... o fredagen o speciellt lördagen här har varit uuunderbart våriga.. men nu idag sitter jag här o skriver med riktigt stora vita flingor singlandes ner utanför fönstret igen... undra när våren ska komma på riktigt.
det blev iaf varsit everestset från stadium till alla barnen, helsvart till twinsen och röd jacka med svarta byxor till linnea. varsina vanliga simpla dagis/lek/sandlådeskor och varsina underbara svarta adidassor =) ja jag gillar märkessskor =) tror det ligger varsina vita nikeskor i förrådet till twinsen me ska kika upp det under dan =)

o så till syendet då =)

detta är en mössa som är tänkt att matcha en mololurvjacka tror jag det var, stjärnorna ser mest bara mörkrosa ut på bilden men dom är mera cerice i verkligheten, precis som dom ju ska vara.
så alltså en ljusrosa baggymöss amed cerica egentryckta stjärnor. suuperfin.


1 kommentar:

Heilt spesiell sa...

Flott lue!Herlig stoff: