INTRESSERAD AV NÅGOT??

Jag syr alla mina barns kläder men vill kunna sy mer utan att får barnens garderober att svämma över =) så ser du nått du gillar hör av dig till mig på
lelle1000@hotmail.com
Jag syr mer än gärna upp på beställning.
Kanske du ser nått du gillar men vill ha det i andra färger/tyger/stl, det fixar jag.
Du har kanske tom egna idéer om kläder/modeller; maila så ska vi se vad vi kan ordna, det går säkert att förverkliga.

kika gärna in i TYGBLOGGEN och se vad för tyger som finns hemma.
eller LiEmEl-butiken, där finns redan uppsydda plagg till salu.



torsdag 16 april 2009

jobbig dag på sjukhuset

ja ni dag vart det återigen en heldag på sjukhuset med emmy.
det var dags för nuklearröntgen, det vill säga att hon var tvungen o ligga still i ca 30 min o då menar jag helt still för att dom skulle ge henne en injektion med radioaktivt ämne som tas upp av njuren, allt detta för o se funktionen på njuren efter allt detta som hänt henne.
dagen vart inte riktigt som planerat... mycket tråkigt. det var sagt att dom skulle ge injektionen i henne scvk, därför vi behållt den tills nu o ev riskerat en ny infektion via den men allt för att hon skulle slippa stickas igen då det var så svårt sist... men i sista sek ringer dom från röntgen o säger att dom godtar inte cvk:n i jumsken då det radioaktiva ämnet tas upp av plasten i slangen på cvk:n. så då blev det till att emla henne igen(bedövningssalva) på fler aställen o emmy förstod direkt vad som väntade, bröt ihop totalt och storgrät ville inte alls vara med om detta igen.
hon fick låta dom verka ett tag och sen var det dags för lugnande medel och denan gång funka det kanon med det lugnande, en sköterska satt o lekte med henne o hon blev glad under lugnandet och en anna satte en nål i handen och den lyckades direkt o hon grät bara till lite lite, vilket hon såklart får gör med all rätt såklart det gör ont att sätat en nål, men guuud va lättad jag var när dom lyckades på första, efter det sprang vi ner med en halv sovandes emmy i famnen och in på röntgen i hopp om att dom skulle hinna med det när hon va slö... det hanns knappt me o det lugnande försvan nganska snart ur henne hon var inte alls slö när hon legat där en stund, men vi klarade det genom att leka med henne en stund o underhåla henne, det svåra var att hon var tvungen o liag blixtstilla med magen o höfterna o neråt frö att det skulle lyckas!!
hon va sååå duktig våran tjejja.
väl bort ifrån britsen på rlntgen så snetände hon på det lugnande dom kan göar så ibland och hon blev totalt folkilsken, ja jag menar det verligen hon slogs psrakade o spottade vilt omkring sej skrek sej helt hes, det gick inet o lugna henen förrens hon själv, lr ja henen skropp insåg att det lugnande medlet gått ur kroppen.. shit alltså det va inte lätt o se henne sån hon va ju inte ens medveten om sej själv då!!!
väl lugn igen var det inte slut då...tyvärr!! dom skulel ju dra ut cvk:n då den är en för stor infeltionsrisk då operationen blir först om 3 veckor, så den rycktes ut o all ond tejp skulle bort först o sen skulle såklart den nya kanylen ut och även stomipåsens/kisspåsens förband vid ingångshålet skulle bytas då det släppt på ena sidan o det var verkligen inet populärt, dom började misstänka att den åkt ut lite, direkt börja man tänka jaha då blir det ny op då hon ju måste ha den tills op då hennes uringångar ju inte funkar... ja ni men hon gröt o förbandet var bort ao hon var tvungen o lig på mage o skrek sej till söms till slut... men det beslutades att vi skulle hem o se om den funka som den ska, dom ville inte göra mer med henne så dom satte bara dit ett nytt förband när hon fortfaraned sov på britsen så fick vi gå hem, men ja ni en dag sosm skulle vara enkle blev inte fullt så enkel....phu!!!
blev lång men jag vet ju att ni är en hel del som följer vad som händer våran lilla emmy så jag ville uppdat er.... skönt o få skriva av sej lite oxå!!
hoppas ni tycker det är ok o läsa om detta även att det igentligen är en syblogg.... jag lovar det kommer komma mer sydda alster inom kort =)

väl hemma färgades det lite nya elefanter.
det blev denna gång turkosa och orange elefanter på brun bas, med matchande mudd/jersey. underbara!!!



10 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Vad mycket eran lilla tjej får gå igenom :-( Hoppas det blir bra nu! :-)

Heilt spesiell sa...

Det var en tøff dag for både Emmy og foreldrene.Får helt vondt når jeg leser,stakkars lille.Håper dhun blir frisk snart.

Unknown sa...

Näää lilla Emmygumman! Stackars liten vad hon får stå ut med. Hoppas det blir bra snart!! Massa kramar

mammatezzan sa...

åhh men lilla gumman då. så dom gör med henne. Stackars liten. Det är helt okej att skriva om detta. Vi vill ju gärna veta hur det går med lilla damen. Och även om det är en syblogg måste ju ändå du få bestämma innehållet i den. Lite föräldskap och vardag är alltid intressant att läsa om :)

Kramizar

Mimmi sa...

Åh, hon är en riktigt stark liten krabat vad det verkar om hon klarade av en sådan påfrestande dag. Lider med er!

Underbart härliga tyger!

Anonym sa...

Det är svårt att se ens barn lida och ha ont..Styrkekramar till er båda.
Jättefina tyger

SiriR sa...

Uff, stakkars liten. Ikke godt å se når de ikke har det bra. Håper hun blir frisk snart!

Retro Elephant sa...

Oj så fina tyger :)

//Lina

Jes sa...

vilka snygga färger :)

Yasmine sa...

Usch vet precis vad ni går igenom, har själv en dotter som har problem med njurarna och urinvägarna, känner så väl igen undersökningen. Hoppas allt går bra, håller tummarna